otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Hotel Friuli – Luxusní pobyt v srdci Harrachova

Hotel Friuli – Luxusní pobyt v srdci Harrachova

2024-09-17T12:59:41+00:00 17.09.2024

Tento jedinečný hotel vám poskytne komfortní ubytování v pokojích úrovně Deluxe, kde si po náročném dni můžete užít vlastní finskou saunu a vířivou vanu přímo na pokoji. Po dni plném výletů se usaďte na balkoně s pohledem na okolní krásy a vychutnejte si sklenku vína.

Gastronomické zážitky v hotelové restauraci Locale Friuli


Během pobytu si pochutnáte na výborných jídlech. Každé ráno začnete bohatou snídaní formou bufetu, kde si můžete vybrat, co vás láká. Na večeři vás čekají speciality v restauraci Locale Friuli, například maso pečené na lávovém kameni nebo italská pinsa pro dva. Navíc obdržíte slevu 20 % na další gastronomické zážitky, kterou můžete využít jak v restauraci Locale Friuli, tak v panoramatické restauraci Stone u lanové dráhy na Čertovu horu.

luxusní ubytování Harrachov

Zábava pro malé i velké – výlety, lanovky a sportovní aktivity


Harrachov nabízí spoustu možností pro zábavu a aktivní odpočinek. Vyjeďte lanovkou na Čertovu horu a užijte si pěší túry s výhledem na krásy Krkonoš. Můžete si také půjčit horská kola nebo koloběžky, zkusit bobovou dráhu, nebo si udělat výlet k Mumlavským vodopádům. Pro všechny tyto aktivity budete mít slevy díky Harrachov Card.

luxusní ubytování Harrachov

Komfortní ubytování se saunou a vířivou vanou na pokoji


Hotel Friuli***+ nabízí komfortní ubytování ve stylových pokojích na úrovni 4*, které jsou vybaveny luxusním nábytkem. Každý pokoj disponuje finskou saunou a vířivou vanou, což zajišťuje maximální relaxaci. Všechny pokoje jsou nekuřácké a je možné je rozšířit o přistýlku. Pokoje jsou navíc vybaveny minibarem, moderní Samsung SMART TV a bezplatným Wi-Fi připojením.

luxusní ubytování Harrachov

Gastronomie na úrovni – Locale Friuli


Restaurace Locale Friuli nabízí jedinečný gastronomický zážitek v pohodovém prostředí. Naše nabídka se zaměřuje na italskou kuchyni s důrazem na čerstvé a kvalitní suroviny. Vychutnejte si lahodné pizzy, těstoviny a další italské speciality. Nabízíme také široký výběr italských a moravských vín, prosecca a kvalitní kávy Trucillo. Příjemný kulinářský zážitek vám zajistí tým Locale Friuli.

luxusní ubytování Harrachov

Moderní vybavení a pohodlí


Každý pokoj v hotelu Friuli je vybaven 40palcovou Samsung SMART TV s připojením k vysokorychlostnímu internetu, Wi-Fi direct a 50 programy. Luxusní koupelny s vyhřívanou podlahou, vířivou vanou s osvětlením a finskou saunou zajišťují maximální pohodlí. Pro vaši relaxaci jsou připravené župany a pantofle.

luxusní ubytování Harrachov

Služby recepce a parkování


Na recepci vám rádi poskytneme potřebné informace, zajistíme taxi a doporučíme volnočasové aktivity. Recepce je otevřena denně od 8:00 do 20:00. Check-in je možný od 14:00, check-out do 10:00. Parkování je k dispozici za poplatek 150 Kč za auto na den.

Rodiny s dětmi vítány


Děti do tří let mají ubytování zdarma a na požádání zajistíme dětskou postýlku. Pro vaše nejmenší nabízíme v hotelové restauraci také dětské menu.

luxusní ubytování Harrachov

Harrachov Card – slevy a výhody pro nezapomenutelný pobyt


V rámci pobytu obdržíte Harrachov Card, která vám přinese mnoho slev na různé atrakce v regionu. Vydejte se na lanovku na Čertovu horu, půjčte si horská kola či koloběžky, nebo navštivte Mumlavské vodopády, harrachovský pivovar a sklárnu. Harrachov Card vám také zajistí slevy na bungee jumping, návštěvu jeskyní či zoo.

Harrachov – Ráj pro milovníky zimních sportů a turistiky

Harrachov je oblíbeným centrem turistiky a zimních sportů, nacházející se v malebné krajině Krkonoš. Město a jeho okolí jsou protkány nespočtem turistických a cyklistických tras, a v zimě se proměňují v ráj pro lyžaře díky desítkám kilometrů upravovaných běžkařských tratí a sjezdovek všech úrovní obtížnosti.

Zima v Harrachově – lyžování, snowboard a skoky na lyžích
Harrachov je známé lyžařské středisko, které nabízí ideální podmínky pro zimní sporty. Dvě sedačkové lanovky vás vyvezou na vrchol Čertovy hory, kde si můžete užít sjezdové tratě různých obtížností. Díky modernímu systému umělého zasněžování je sezóna prodloužena až na pět měsíců. Pokud nemáte vlastní vybavení nebo jste začátečník, místní lyžařské školy a půjčovny vám poskytnou vše potřebné.

Zima v Harrachově

Město je také domovem jednoho z pouhých pěti mamutích skokanských můstků na světě, což ho činí důležitým dějištěm mezinárodních závodů ve skocích na lyžích. První lyžařský můstek byl v Harrachově postaven již v roce 1920, a od té doby město láká fanoušky skokanských disciplín.

Lyžařské tratě pro běžkaře
Harrachov není jen pro sjezdové lyžaře – běžkaři si zde také přijdou na své. Město nabízí velké množství pravidelně upravovaných tratí pro klasický styl i skate. Jen kousek od Harrachova se nachází běžkařský ráj Jakuszyce v Polsku, který patří mezi nejoblíbenější lokality pro běžkařské nadšence.

Zimní aktivity mimo lyžování
Pokud nepatříte mezi lyžaře, Harrachov má co nabídnout i vám. Zkuste si užít procházky zimní krajinou, sáňkování nebo bobování. Vydejte se na oblíbený výlet k Mumlavským vodopádům, kde se v zimě tvoří nádherné ledové útvary.

Harrachov nabízí také kulturní zážitky – navštivte místní sklárnu, která je spojena s pivovarem a muzeem, nebo se vydejte do hornického a lyžařského muzea.

Léto v Harrachově – Ideální destinace pro aktivní i relaxační dovolenou

Harrachov je skvělým místem pro letní dovolenou plnou aktivního odpočinku a přírodních krás. Díky své poloze na pomezí Krkonoš a Jizerských hor je ideálním výchozím bodem pro pěší túry a cyklovýlety. Místní trasy vás zavedou do obou těchto nádherných pohoří, ať už jste zkušený turista, cyklista nebo rodina s dětmi.

Léto v Harrachově

Rodinné výlety a přírodní krásy
Rodiny s dětmi ocení speciálně vybudovanou Liščí stezku, která vede k oblíbeným Mumlavským vodopádům. Vodopády jsou snadno dostupné po modře značené trase od harrachovského autobusového nádraží, a to pěšky, na kole i v zimě na běžkách. Cesta vede kolem lesnického muzea Šindelka, což je další atraktivní zastávka. Romantické výlety nabízí také trasa kolem bývalých rudných dolů, které dnes slouží jako hornické muzeum. Od Mumlavských vodopádů se můžete vydat na oblíbená místa, jako je Krakonošova snídaně nebo Vosecká bouda.

Atrakce v Harrachově – kultura i adrenalin
Harrachov nabízí množství atrakcí pro všechny věkové skupiny. Navštivte sklárnu s pivovarem a muzeem, Hornické muzeum nebo expozici Šindelka. Milovníci adrenalinu si přijdou na své v lanovém centru a Vertical parku s horolezeckou stěnou, bungee trampolínou a obří houpačkou. Pro děti i dospělé je také připravena bobová dráha.

Letní radovánky a cykloturistika
V horkých letních dnech můžete zavítat do venkovního koupaliště, kde se můžete osvěžit. Cyklisté si mohou užít výjezd na Čertovu horu lanovkou, odkud se mohou vydat po hřebenech Krkonoš. Z vrcholu Čertovy hory ve výšce 1020 metrů nad mořem se vám naskytne nádherný výhled na okolní krajinu, a za dobrého počasí je vidět až na Ještěd.

Léto v Harrachově

Výlet za hranice – Sklářská Poreba a vodopády
Pokud vás láká výlet za hranice, doporučujeme navštívit nedaleké městečko Sklářská Poreba na polské straně Krkonoš. Toto malebné městečko stojí za návštěvu, stejně jako jeho okolní vodopády.

Kulturní zážitky – Festival Keltská noc
Každý rok na začátku srpna se v areálu Harrachovských skokanských můstků koná populární hudební festival Keltská noc. Tento festival se pyšní tím, že nabízí nejlepší výhled a je nejvýše položeným festivalem v České republice.