otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Hotel Bešeňová - Ideální rodinná dovolená v Liptově

Hotel Bešeňová - Ideální rodinná dovolená v Liptově

V nádherném prostředí Liptova se budete moci bavit na tobogánech, relaxovat v termálních bazénech a objevovat krásy okolní přírody – to vše hned za dveřmi vašeho pokoje.

Hotel BEŠEŇOVÁ

Neomezený vstup do vodního parku

Vodní parky a lanovky v ceně! Za každou noc vašeho pobytu získáte 2 lístky na vstup do našich středisek. Můžete si užívat den plný zábavy ve vodním parku a zároveň objevovat krásy hor díky lanovkám. Vodní park Bešeňová a Tatralandia jsou přímo zahrnuty v ceně pobytu, takže máte zajištěný neomezený přístup.

Hotel BEŠEŇOVÁ

Přednostní vstup do parku! Hosté hotelu Bešeňová mají exkluzivní možnost vstoupit do vodního parku o 15 minut dříve než ostatní návštěvníci. Užívejte si relaxaci bez čekání!

Komfortní ubytování s výhledem

Standardní pokoje s výhledem do parku. Pokoje Standard nabízejí výhled na atraktivní areál vodního parku a tatranské vrchy. V některých pokojích je k dispozici přistýlka (rozkládací křeslo) pro dítě do 12 let, což je třeba oznámit při rezervaci. Každý pokoj je vybaven ručníky, osuškami a župany pro váš komfort během návštěvy vodního světa.

Hotel BEŠEŇOVÁ

Rodinné služby a výhody

Speciální služby pro děti, Rodinný hotel Bešeňová se postará o pohodlí i těch nejmenších. K dispozici je dětský bufet na snídaně i večeře, samoobslužný zmrzlinový bufet a možnost zapůjčení kočárku či ohřívače lahví.

Gastronomický zážitek

Restaurace Culinaria, ochutnejte gurmánské speciality šéfkuchaře Dávida Filického v restauraci Culinaria. Pro milovníky kvalitního vína je připravena široká nabídka pečlivě vybraných vín. Snídaně a večeře si můžete vychutnat v příjemném prostředí této restaurace.

Hotel BEŠEŇOVÁ

Restaurace Bistro, pokud preferujete lehké a rychlé občerstvení, Bistro vám nabídne pestrý výběr osvěžujících nápojů a specialit připravovaných na počkání. Odpočívejte v Atriu, zatímco my se postaráme o vaši pohodu.

Wellness a relaxace

Wellness Harmónia, navštivte jedno z největších wellness & spa center na Slovensku. Wellness Harmónia v Bešeňové je ideální místo pro dokonalý odpočinek. Saunový svět vám poskytne relaxaci nejen pro tělo, ale i pro duši.

Hotel BEŠEŇOVÁ

Masáže a procedury, nechte zkušené maséry zharmonizovat vaše tělo i mysl. Masážní centrum v Bešeňové nabízí řadu procedur, které přinášejí pozitivní účinky pro vaše zdraví.

Podzimní dovolená v Liptově

Hotel BEŠEŇOVÁ

Lanovky a vodní parky v ceně! Podzim v Hotelu Bešeňová je plný zábavy. Za každou noc dostanete 2 lístky na lanovku nebo do vodního parku. Kombinujte vodní radovánky s výlety po nádherné liptovské krajině. S naší nabídkou podzimní dovolené si užijete relaxaci i dobrodružství.