otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Zážitkové vánoční dárky

Zážitkové vánoční dárky

Noc ve středověku - Středověký hotel Dětenice

Se zatajeným dechem budete vnímat energii, která sálá z klenutí a starých kamenných zdí. Každá věta hlučné obsluhy a tóny středověkých písní se vám dostanou pod kůži. Usaďte se na dřevěné lavice ke kamenným stolům. Zapomeňte na všední starosti a staňte se součástí středověku. Zdejší specialitou je maso pečené na otevřeném ohni a další jídla, které jen tak někde neochutnáte.
Rázem jste obklopeni skupinou sličných tanečnic, šermířů, kteří se postarají o zábavu a rozptýlení. Žebrák žadoní o okousané kosti, hudba láká k tanci, jeden neví, co sledovat dříve. To je středověk. Popijte, pojezte, uvidíte a uslyšíte …

Detenice_1
Detenice_2
 

Jesenická vesnička "U houbiček"

„Jesenická vesnička U houbiček“ vyrostla do pořádné velikosti, takže v nich můžete krásně bydlet. Kapacita houbiček je 4-5 osob. Každá houbička má dvě patra, dole je předsíň, koupelna a ložnice s manželskou postelí, nahoře ložnice se dvěma až třemi lůžky. Cena zahrnuje: zdarma wifi připojení, parkování zdarma, volný vstup do letního venkovního bazénu, skákací hrad (v provozu v hlavní sezoně a za příznivého počasí), multifunkční dětské hřiště, 50% sleva na wellness a balneo procedury, 50% sleva na bufetovou večeři včetně neomezené konzumace zmrzliny.

Jesenice_1Jesenice_2

Zážitkový pobyt v Kroměříži

Zažijte Kroměříž všemi smysly. Při příjezdu na Vás čeká alkoholický či nealkoholický welcome drink. Navštívíte jednu z nejvýznamnějších kulturních památek na Moravě z období baroka - Arcibiskupský zámek, který se nachází jen pár kroků od Hotelu La Fresca. Výtečný oběd či večeře je samozřejmostí. Večer zakončíte ochutnávkou značkové vodní dýmky Wookah s tabákem dle vlastního výběru. Zarelaxovat po celém dnu můžete v hotelové infrasauně. 

Článek_1

Open air lázně na Hrubé Skále

Český ráj je jeden z nejkrásnějších koutů naší země. Abyste si ho užili v plném rozsahu, máme pro Vás novinku – OPEN AIR vířivou koupel - pod širým nebem s výhledem na unikátní Skalní město. Cena balíčku zahrnuje: 2x snídani pro 2 osoby, 1x tříchodovou večeři, slavnostní čtyřchodovou večeři s přípitkem, Open Air privátní vířivku pod širým nebem s Prossecem, 1 hod. v Eden Spa (sauna, parní lázeň, relaxace, pitná kúra), Priessnitz walking, masáž (25 minut) dle vlastního výběru (sportovní, relaxační, lávovými kameny).

Foto3Foto4

Pivní balíček s exkurzí do pivovaru

Při vychutnávání všemi smysly můžete začít v nových pivních lázních, kde se příjemně uvolníte a zrelaxujete, pokračovat můžete v pivovarské restauraci, kde nabízí kulinářské pivní speciality a samozřejmě pivo z vlastního Kyjovského pivovaru. Pečlivě vybraná kvalitní vína od zavedených regionálních vinařů jsou samozřejmostí. U hotelu se nacházejí venkovní tenisové kurty, městské koupaliště, bowling a sportovní stadion s fotbalovým hřištěm, basketbalovou halou, atletickou dráhou a hokejbalovým hřištěm.
Foto6Foto5

Obdarujte své blízké zážitkem, o kterém možná tajně sní.