otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Zažijte kouzlo Vánoc! Relaxujte v horách, lázních, ...

Zažijte kouzlo Vánoc! Relaxujte v horách, lázních, ...

2024-10-17T12:33:47+00:00 17.10.2024

Užijte si zasněženou krajinu, tradiční vánoční atmosféru a nezapomenutelný Silvestr s pestrým programem a slavnostními večeřemi. Vyberte si z relaxačních wellness balíčků, horských dobrodružství nebo rodinných pobytů – vše přizpůsobené k tomu, abyste zakončili rok plní pohody a nových zážitků.

Vánoce

Vánoční dovolená na horách: Aktivní svátky plné zážitků

Letos vyrazte za sněhem a vyměňte mlsání cukroví za čerstvý horský vzduch. Vánoční pobyty na horách nebo lyžařské dovolené vám nabídnou nejen krásnou zimní krajinu, ale i spoustu zábavy na svazích a romantické procházky v zasněžené přírodě. Užijte si svátky aktivně, dopřejte si pohyb na čerstvém vzduchu a vytvořte si nové vánoční tradice plné radosti a energie.

Vánoce ve Špindlerově Mlýně: Luxusní pobyt v Alpském hotelu na 4 noci

alpsky hotel

Oslavte kouzelné Vánoce v srdci Krkonoš a zažijte sváteční atmosféru v Alpském hotelu ve Špindlerově Mlýně. Čeká na vás komfortní ubytování na 5 dní/4 noci pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji, 4x bohaté snídaně formou bufetu, 3x večeře s tříchodovým menu a slavnostní Štědrovečerní večeře. Jako milé překvapení obdržíte malý dárek přímo na pokoj.

Relaxujte ve wellness s neomezeným vstupem a využijte slevy 20 % na masáže od našich profesionálů. Pro aktivní hosty nabízíme 10% slevu na lyžařskou školu a půjčovnu Yellow Point. Užijte si kouzelné svátky, které spojí zimní radovánky s pohodlím a wellness odpočinkem!

Více informací

Vánoce v Krkonoších: Pohádkový pobyt na Dvorské boudě

Pohádkový pobyt na Dvorské boudě

Prožijte kouzelné Vánoce v srdci Krkonoš a zažijte pravou horskou atmosféru na Dvorské boudě. Čekají na vás 3 noci ubytování v pokoji dle vlastního výběru, 3x bohatá snídaně formou bufetu s domácími houstičkami a 2x večeře s dvouchodovým menu (výběr ze 3 jídel). Sváteční atmosféru podtrhne slavnostní Štědrovečerní večeře a malý dárek pod stromečkem.

Odpočívejte v útulné klubovně u krbu, zahrajte si kulečník nebo se vydejte s dětmi do herny. Wi-Fi připojení je k dispozici po celém objektu zdarma. Vychutnejte si sváteční dny plné pohody, relaxace a zimních radovánek.

Více informací

Vánoční wellness pobyt v Harrachově:

Svátky plné relaxace a pohody

Zažijte pravou vánoční atmosféru v Harrachově a dopřejte si svátky plné odpočinku a wellness zážitků. Ubytujte se na 5 dní/4 noci ve dvoulůžkovém pokoji s balkonem, vlastní koupelnou a Wi-Fi. Každé ráno si vychutnejte bohaté snídaně formou bufetu, a večer si pochutnejte na štědrovečerní večeři nebo čtyřchodovém menu, které vás čeká ve zbývajících dnech.

Dopřejte si 2x za pobyt vstup do wellness centra na 60 minut, kde na vás čeká bazén a sauna. K dispozici je také sleva 20 % na masáže dle vlastního výběru. Parkování přímo u hotelu a internetové připojení v celém objektu zajistí maximální pohodlí pro váš vánoční pobyt plný relaxace a zimní pohody.

Více informací

Tradiční Vánoce v Hotelu LESANA: Sváteční pobyt ve Špindlerově Mlýně

lesana

Oslavte Štědrý den v Hotelu LESANA a prožijte kouzelné Vánoce s tradičními českými zvyky ve Špindlerově Mlýně. Ubytujte se na 5–7 nocí a vychutnejte si snídaně i večeře formou švédských stolů. Na Štědrý večer vás čeká slavnostní menu s přípitkem a speciální vánoční program plný tradic, jako je pouštění lodiček, krájení jablek a ochutnávka domácího cukroví.

Relaxujte neomezeně ve wellness a spa, kde na vás čeká bazén s protiproudem, dětský bazén s vodopádem, vyhřívané lavice z přírodního kamene, whirlpool, finská sauna a aromatická parní lázeň. Speciální vánoční výzdoba navodí tu pravou sváteční atmosféru, abyste si užili Vánoce plné pohody, odpočinku a nezapomenutelných zážitků.

Více informací

Nejlepší vánoční překvapení? Wellness pobyt pro dva plný relaxace

Darujte pod stromeček zážitek, na který se nezapomíná – vánoční wellness pobyt pro dva. Překvapte svou polovičku předem zabalenými nezbytnostmi a po Štědrém dni vyrazte za romantikou a odpočinkem. Vánoční wellness pobyty nabízí vše pro dokonalou relaxaci, která vás v zimě nejen zahřeje na těle, ale i u srdce. Užijte si chvíle klidu ve vířivce, nechte se hýčkat v sauně a zapomeňte na všechny starosti.

Ať už hledáte luxusní zážitek nebo cenově dostupnou variantu, najdete zde vánoční pobyty pro páry, jednotlivce i celé rodiny. Stačí si vybrat a začít plánovat sváteční dovolenou plnou pohody a odpočinku.

Kouzelné vánoční prázdniny v Thermal Hotel Mosonmagyaróvár: Relaxace a wellness v Maďarsku

madarsko

Prožijte sváteční kouzlo Vánoc v Maďarsku s nezapomenutelným pobytem na 3 noci v hotelu Thermal Mosonmagyaróvár. Užijte si neomezený vstup do světa saun, termálních bazénů a wellness, a dopřejte si dokonalý odpočinek v solné jeskyni. Pobyt zahrnuje komfortní ubytování od 15:00 v den příjezdu do 10:00 v den odjezdu, bohaté snídaně formou bufetu a večeře v útulném prostředí.

Během celého pobytu máte volný přístup do Flexum Thermal & Spa, včetně termální vody a zážitkových bazénů, a také exkluzivního wellness s krytou vířivkou a finskou saunou. Nezapomeňte využít slevový kupón na zdravotnické služby a každý den mezi 14:00 a 16:00 si vychutnejte slavnostní svařené víno, čaj a občerstvení v našem vánočním koutku. Užijte si Vánoce plné relaxace, pohodlí a hýčkání.

Více informací

Vánoční nadílka v Kroměříži: Sváteční pobyt v Hotelu LA FRESCA

lafreska

Prožijte kouzelné Vánoce v srdci Kroměříže a užijte si sváteční pohodu v Hotelu LA FRESCA. Nabízíme komfortní ubytování na 2 nebo 3 noci ve standardním dvoulůžkovém pokoji nebo v apartmá s výhledem na historické náměstí. Každé ráno vás čeká hotelová snídaně a při příjezdu si vychutnáte vánoční punč pro dvě osoby.

Relaxujte v hotelové infrasauně během hodinového vstupu a užijte si voňavé cukroví na pokoji, kde vás potěší i vánoční stromeček a jmelí. Součástí pobytu je i malý dáreček a částka 100 Kč věnovaná na podporu dětí z Dětského domova Kroměříž. Nechte se hýčkat a užijte si Vánoce plné radosti, klidu a kouzla.

Více informací

Udělejte z letošních Vánoc svátky klidu

Zapomeňte na vánoční shon a užijte si opravdové svátky klidu. Využijte volno a vyrazte na vánoční pobyt, ať už do hor, lázeňského města nebo třeba k moři. Mnohé pobyty zahrnují i slavnostní štědrovečerní večeři, takže nemusíte řešit smažení kapra ani přípravu salátu. Chcete si na konci roku dopřát zasloužený odpočinek? Vánoční wellness pobyt pro dva nebo celou rodinu je ideální volbou, jak si užít sváteční pohodu naplno.

Dárky, které potěší: Pobyty a zážitky pod stromečkem!

Přemýšlíte o tom, čím letos udělat radost svým blízkým? Dárkový poukaz na pobyt je originálním dárkem, který potěší hned několikrát – při rozbalování, během plánování i při samotném zážitku. Darujte odpočinek ve wellness, dobrodružství na horách nebo romantický víkend v malebném prostředí. Vyberte z naší široké nabídky pobytů a proměňte letošní Vánoce v nezapomenutelný zážitek.

 

Vánoce