otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Wellness pobyt v horském hotelu Zátiší ve Špindlerově Mlýně

Wellness pobyt v horském hotelu Zátiší ve Špindlerově Mlýně

Špindlerův Mlýn v Krkonoších právem patří k nejoblíbenějším destinacím tuzemských milovníků přírody a vydatného pohybu, ale zároveň se tu báječně lenoší. Hotel Zátiší je tvořen dvěma budovami, které jsou vzájemně propojené tunelem.

Tříhvězdičkový hotel Zátiší

Útulné pokoje a bohatá polopenze

Ubytujete se v elegantně zařízených dvoulůžkových pokojích, všechny jsou vybavené koupelnou a sociálním zařízením, satelitní televizí, minibarem a telefonem s přímou linkou. Samozřejmostí je připojení na Wi-Fi. U hotelu zdarma zaparkujete.

Servírovat se bude chutná z rukou místního šéfkuchaře speciality z domácí i mezinárodní kuchyně, které si za pěkného počasí můžete dopřát i na terase s překrásným výhledem na údolí a panorama Krkonoš.

Tříhvězdičkový hotel Zátiší

Hledáte-li místo pro večerní posezení při příjemné hudbě, zajisté Vás uspokojí náš hotelový bar ZABAR, který naleznete v suterénu našeho hotelu. Součástí hotelového baru jsou 2 prostorné dětské herny, 2 bowlingové dráhy (s dětskými zarážkami) a 2 biliárové stoly.

Relax ve wellness i adrenalinové aktivity se slevou

Po výletech do přírody si odpočinete ve wellness nedalekého hotelu Windsor (1,5 km), kde se na 60 min. naložíte do vířivky, prohřejete v sauně nebo si zaplavete v bazénu. Za příplatek můžete využít i privátní wellness přímo v hotelu Zátiší. 

Tříhvězdičkový hotel Zátiší

Užijte si Thajské masáže Tawan

Tawan znamená thajsky Slunce, zářící Slunce, jehož paprsky dokáží zaplašit i stíny na duši. Chceme, abyste i vy pocítili životodárné teplo, přívětivou atmosféru a vůni dalekého Orientu, která vám vrátí ztracenou energii.

Využít můžete i služeb místního sportovního centra. Pokud vás užije na trochu akčnější zábavu, pak vás potěší 15% sleva na aktivity v agentuře Yellow Point – co takhle čtyřkolky, aquazorbing, nebo lukostřelba?

Rodiny s dětmi

Poskytujeme takové služby či produkty, které umožňují vyžití pro rodiny s dětmi.

Tříhvězdičkový hotel Zátiší

Získali jsme zlatý certifikát těchto kvalit. Tímto naše poslání neskočilo a i nadále se snažíme vylepšovat spokojenost Vás i dětí.