otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Wellness hotel Horal - Relaxace a zábava v srdci Beskyd

Wellness hotel Horal - Relaxace a zábava v srdci Beskyd

2024-10-07T10:17:23+00:00 07.10.2024

Zažijte dokonalý odpočinek a aktivní relaxaci v nádherném prostředí Beskyd! Wellness Hotel Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích nabízí luxusní ubytování, termální bazény, exotické masáže a saunové rituály. Nechte se hýčkat, objevte přírodu Beskyd a užijte si skvělou rodinnou dovolenou plnou aktivit a relaxace.

wellness hotel horal velké karlovice

Wellness v srdci Beskyd

Termální bazény a saunový svět, relaxujte v trojici vyhřívaných termálních bazénů se slanou vodou (až 36 °C) a nechte se unést atmosférou saunového světa. Zúčastněte se oblíbených saunových rituálů, které se konají až sedmkrát denně, nebo se osvěžte během lekcí Aqua fitness.

wellness hotel horal velké karlovice

Exotické masáže a beauty péče Vyzkoušejte exotické masáže od odborníků z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie. Nechte se hýčkat přírodní kosmetikou Palazzo Rosa a užijte si beauty rituály s exkluzivní péčí o pokožku.

Ubytování v horském stylu

Komfortní a stylové pokoje, ubytujte se v pohodlných dvoulůžkových nebo rodinných pokojích s moderním sociálním zařízením. Luxusní dvoulůžkové pokoje s balkonem a propojitelnými místnostmi jsou ideální volbou pro rodiny. Prostor pro odkládání lyží se nachází přímo na chodbě u pokoje, což ocení zejména lyžaři.

wellness hotel horal velké karlovice

Gastronomický zážitek

Valašská hospůdka Horal, ochutnejte autentickou valašskou kuchyni v moderním pojetí. Restaurace pravidelně obměňuje menu a nabízí také speciality jako zvěřinu a jehněčí maso. V létě si můžete vychutnat grilování a živou hudbu na terase s výhledem do okolí.

wellness hotel horal velké karlovice

Rodinná dovolená plná zábavy

Aktivity pro děti a dospělé! Wellness Hotel Horal nabízí nespočet aktivit pro celou rodinu – od animačních programů, krmení oveček a dětských hřišť až po lyžování, nordic walking, golf a cyklistické výlety. Pro děti jsou připraveny závody, pohádkové stezky i lyžařská škola.

Golf a indoor golf! Devítijamkové golfové hřiště Horal je k dispozici nejen golfistům s vlastní kartou, ale i těm, kteří chtějí trénovat s trenérem. K dispozici je také golfový simulátor pro trénink za nepříznivého počasí.

wellness hotel horal velké karlovice

Sportovní aktivity a lyžování

Ski areál Razula s 2 sjezdovkami nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Sjezdovka Horal disponuje pojízdným kobercem a lyžařskou školou přímo u hotelu. Běžkaři mohou využít upravované trasy různých obtížností, které vedou údolím i po hřebenech.