otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Relaxační víkend pro dva

Relaxační víkend pro dva

Popadněte měkoučký ručník a oblékněte vyvoněný župan. Nastal čas otestovat první wellness procedury. Zklidníte své tělo i mysl. Každodenní starosti odplují s proudem voňavých bublinek ve vířivce a vy budete mít šanci načerpat novou, a tak potřebnou energii.

Ve zdravém těle zdravý duch, Relax v českých lázních

Kde jinde si lépe odpočinout než v českých lázních? Lázeňský trojúhelník spojující Karlovy Vary, Františkovy a Mariánské Lázně je pro relaxační víkend pro dva jako stvořený.

Relaxační víkend pro dva

NÁŠ TIP! Spa Hotel DĚVÍN - Mariánské Lázně

Spa Hotel Děvín se nachází v klidné lokalitě města Mariánské Lázně, nabízí kompletní lázeňský pobyt s veškerou péčí, léčebnými procedurami i osobním přístupem.

Více informací

Aktivní odpočinek na horském wellness víkendu

Relaxační víkend pro dva

Horský wellness je stvořen pro ty, kdo si vedle odpočinku rádi dají do těla na pořádném výšlapu. Neexistuje snad lepší pocit, než se po sportovním výkonu naložit do vířivky nebo se prohřát ve finské sauně. Do Krkonoš, Beskyd nebo na Šumavu navíc dojedete za pár hodin, ať už jste odkudkoliv, proto jsou horské wellness pobyty ideální víkendovkou.

NÁŠ TIP! Wellness hotel Svornost – Harrachov

Wellness hotel Svornost se nachází přibližně 400 m od centra Harrachova a 600 m od lyžařského areálu Čerťák. Wellness hotel Svornost je jeden z nejnavštěvovanějších hotelů v Harrachově. 

Více informací

Dámská jízda v luxusním wellness hotelu

Je období kdy si potřebujete odpočinout od strastí všedních dní, a v takovém případě je nejlepší vyrazit na wellness s nejlepší kamarádkou. Dopřejte si dámskou jízdu s pořádným luxusem, který si určitě zasloužíte.

Relaxační víkend pro dva

NÁŠ TIP! Wellness & Spa hotel Villa REGENHART – Jesenik

Wellness hotel Villa Regenhart se nachází 500 metrů od centra lázeňského města Jeseník v nově zrekonstruované budově, která se vyznačuje historickou architekturou a moderním lázeňským zázemím.

Více informací

Jednodenní relax na dobití baterek

Když je času málo, tak vyrazte do námi prověřených wellness hotelů. Rádi byste si dopřáli chvíli relaxu, ale nemáte čas vyrazit na celý víkend? Zajděte si společně třeba na párovou masáž, dejte si romantiku ve vířivce nebo si odpočiňte v solné jeskyni či sauně. Jeden relaxační den vás nastartuje na celý týden.

Relaxační víkend pro dva

NÁŠ TIP! Wellness hotel REZIDENCE -  Nové Hrady

Wellness hotel Rezidence v jižních Čechách nabízí širokou nabídku wellness pobytů s neomezeným vstupem do rozlehlé wellness oázy (500m²).

Více informací

Dostávejte informace a BEZVA SLEVY z první ruky

Každý týden připravujeme NEWSLETTER s pestrým výběrem tipů a slev jen pro odběratele, které ale platí pouze omezený čas. Zadejte nám na sebe kontakt a my vám dáme vědět o nových pobytech. 

Newsletter

Chci newsletter