otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Přemýšlíte, kam letos na Silvestra?

Přemýšlíte, kam letos na Silvestra?

Mnohé hotely připravují večerní rauty, zábavné party, ohňostroje a umožňují prodloužený odjezd, abyste si mohli na Nový rok dopřát zasloužený odpočinek. Pokud cestujete s dětmi, hory jsou ideální volbou – děti se vyřádí na sjezdovkách nebo bobech a půlnoční koulovačka je skvělým zážitkem. Milovníci aktivního odpočinku a wellness si na horách přijdou na své – horské hotely často disponují wellness centry s vířivkami a saunami, kde můžete relaxovat a zakončit rok plní pohody.

Silvestr ve stylu 80. a 90. let v Hotelu STUDÁNKA: Retro párty v Orlických horách

Studánka

Přijďte oslavit příchod nového roku ve velkém stylu a zavzpomínat na krásná léta 80. a 90. Oslavte Silvestr v Orlických horách s dvoudenním pobytem v Hotelu STUDÁNKA, který vám nabídne nejen pohodlné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji na 2 noci, ale i bohaté bufetové snídaně a večeře.

Čeká na vás silvestrovský raut s pochoutkami inspirovanými 80. a 90. lety, neomezený vstup do Wellness & Spa (bazén, vířivka, Kneippův chodník, fitness), a zábavný program s živou hudbou a tancem. Užijte si večer plný retro hudby, kostýmní soutěž o nejvěrohodnější outfit a půlnoční ohňostroj.

K dispozici je volná konzumace vybraného vína, piva, nealkoholických nápojů a míchaných drinků, takže si můžete večer vychutnat naplno. Před Silvestrem se zahřejte při „punčování“ a na Nový rok si připijte na nový začátek. Wi-Fi zdarma a parkování u hotelu jsou samozřejmostí. Vstupte do roku 2025 s radostí, stylem a skvělými vzpomínkami na retro Silvestr!

Více informací

Silvestrovský balíček 2024 v Hotelu PETROVY KAMENY: Oslavte nový rok pod Pradědem

Petrovy Kameny

Zažijte nezapomenutelný Silvestr na horách v Hotelu PETROVY KAMENY, jen kousek od Pradědu. Užijte si třídenní pobyt pro dvě osoby, který zahrnuje silvestrovský program plný zábavy a překvapení. Těšit se můžete na bufetovou večeři, welcome drink, a večer s DJ, který zajistí skvělou hudbu a světelné efekty.

Pro zachycení těch nejlepších momentů je připraven foto koutek s rekvizitami, kde si můžete vytvořit vzpomínky na tuto jedinečnou noc. A pro dokonalý odpočinek lze navštívit Lesní lázně, kde si můžete na objednávku dopřát wellness procedury. Oslavte příchod nového roku ve stylu a pohodlí horského prostředí a vstupte do roku 2025 plní energie!

Více informací

Silvestr pro krále v Hotelu THERMAL VARGA: Oslavte příchod roku 2025 ve Velkém Mederu

Silvestr pro krále v Hotelu THERMAL VARGA

Zažijte Silvestr jako král ve Velkém Mederu s bohatým programem a nezapomenutelnou atmosférou. V Hotelu THERMAL VARGA na vás čeká pobyt na 3 až 7 nocí v komfortně zařízených pokojích, All Inclusive balíček s volnou konzumací a relaxační wellness SPA balíček na 50 minut, zahrnující masáž a bahenní zábal.

Každý den si můžete užít celodenní vstup do termálního koupaliště a tematické večeře podle data příjezdu. Oslavy začnou 29. prosince večerem s klavíristou a koktejly, 30. prosince proběhne předsilvestrovská taneční zábava s tradičními zabíjačkovými specialitami, a samotný Silvestr vyvrcholí plesem s úvodním valčíkem, slavnostními večeřemi a tombolou.

K tanci bude hrát DJ, který vás provede největšími slovenskými, českými i světovými hity. Nechte se hýčkat bohatým programem, skvělým jídlem a neomezeným přístupem do wellness, a vstupte do nového roku ve velkém stylu.

Více informací

Silvestrovská relaxace v hotelu Flora : Oslavte nový rok v Mariánských Lázních

Silvestrovská relaxace v hotelu Flora

Přivítejte rok 2025 ve stylu a pohodlí s třídenním pobytem v hotelu Flora v Mariánských Lázních. Užijte si bohatý program a slavnostní atmosféru, která zahrnuje uvítací nápoj, 3x snídaně formou bufetu, a večeře o třech chodech s výběrem ze čtyř hlavních jídel. Speciální dietní strava je možná po dohodě.

Silvestrovský večer nabídne slavnostní pětichodovou večeři se sklenkou sektu a živou hudbu v hotelovém sále, po půlnoci pak teplý a studený bufet. Na Nový rok se můžete těšit na prodlouženou snídani až do 11 hodin. Součástí pobytu je také relaxace – dopřejte si klasickou částečnou masáž, parafínový zábal rukou, a volný vstup do hotelového bazénu.

Vychutnejte si pitnou kúru pouhých 50 metrů od hotelu a zůstaňte ve spojení díky volné wi-fi v celém objektu. Oslavte Silvestr v klidném prostředí lázní, kde se o vás postaráme tak, abyste vstoupili do nového roku plní energie a odpočinku.

Více informací

Silvestrovský balíček v Horském Hotelu Churáňov: Oslavte příchod nového roku na Šumavě

Silvestrovský balíček v Horském Hotelu Churáňov

Zažijte jedinečné silvestrovské oslavy v Horském Hotelu Churáňov a užijte si kouzlo zimní Šumavy. Silvestrovský balíček na 4 až 6 nocí zahrnuje komfortní ubytování pro dvě osoby, snídaně formou bufetu a večeře s výběrem z několika hlavních jídel po celý pobyt.

  1. prosince vás čeká slavnostní večer s tříchodovou večeří, bohatým rautem a půlnočním přípitkem na přivítání nového roku. Celým večerem vás provede živá hudba, která zajistí skvělou atmosféru a zábavu.

Vychutnejte si Silvestr v nádherné šumavské přírodě, kde můžete spojit zimní radovánky s pohodlným ubytováním a oslavou plnou stylu.

Více informací

Silvestr na horách v SPA Hotelu BÍLÝ HOŘEC: Oslavte nový rok v Harrachově

Silvestr na horách v SPA Hotelu BÍLÝ HOŘEC

Přivítejte rok 2025 v malebném horském prostředí Harrachova a zažijte nezapomenutelné silvestrovské oslavy v SPA Hotelu BÍLÝ HOŘEC. Čeká na vás pobyt na 4 noci, který zahrnuje komfortní ubytování, 4x bohaté snídaně formou bufetu a 3x večeře. Vrcholem pobytu bude silvestrovský večer s živou hudbou, celovečerním rautem, novoročním přípitkem a možností ohňostroje.

Relaxujte neomezeně ve wellness centru od 10:00 do 18:00 hodin a užijte si klidné chvilky po celé dny. Wi-fi připojení je zdarma a parkování je k dispozici za poplatek 100 Kč na den. Dopřejte si Silvestr plný pohody a oslavte příchod nového roku v krásném horském prostředí.

Více informací

Silvestrovský pobyt s polopenzí v Hotelu Panská: Přivítejte rok 2025 v Jižních Čechách

hotel Panská

Zažijte nezapomenutelný Silvestr v malebných Jižních Čechách s třídenním pobytem v Hotelu Panská. Ubytujte se na 3 noci se snídaní a vychutnejte si dvouchodové večeře. Silvestrovský večer vás čeká slavnostní raut s přípitkem a živou hudbou, která se postará o dokonalou atmosféru oslav.

Pro váš komfort najdete po příjezdu na pokoji lahev sektu a během pobytu si dopřejte hodinku v infrasauně pro dvě osoby. Navíc můžete využít 10% slevu na wellness služby v hotelu (masáže nutné rezervovat do 15.12.). Užívejte si pohodlí s možností dřívějšího příjezdu od 13 hodin a pozdějšího odjezdu do 11 hodin. Parkování a Wi-Fi připojení jsou zahrnuty v ceně pobytu. Oslavte příchod nového roku ve stylu a s pohodou.

Více informací

Kam na Silvestra 2024? Vyberte si nezapomenutelný pobyt na horách, ve wellness nebo na zámku

Přivítejte nový rok stylově a užijte si Silvestr 2024 na místě, které vám vyhovuje nejvíc. Ať už toužíte po oslavě na zasněžených horách, odpočinku ve wellness nebo romantice na zámku, máme pro vás širokou nabídku silvestrovských pobytů, které vám zajistí dokonalý zážitek.

Kam na Silvestra 2024

Neváhejte a rezervujte si svůj pobyt co nejdříve, abyste mohli prožít příchod nového roku přesně podle svých představ – ať už se zábavou, relaxací nebo noblesní atmosférou.

 

Silvestrovský pobyt