otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor

Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor

V malebné vesničce Josefův Důl najdete nově zrekonstruovaný Hotel Perla Jizery, který je obklopen krásnou přírodou. Přímo za ním protéká řeka Kamenice a v okolí najdete spoustu turistických tras i cyklostezek.

​​

K nejbližšímu lyžařskému vleku Ski areálu Josefův Důl to budete mít méně než 200 metrů. Další skvělé možnosti zimních sportů nabízí lyžařská střediska Bedřichov (7 km), Harrachov (22 km), Rokytnice nad Jizerou (30 km) a Tanvaldský Špičák (6 km). Milovníci běžkování se zase mohou snadno napojit na Jizerskou magistrálu.

Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor

Hotel nabízí spoustu možností se zabavit. V ceně máte 60 minut relaxace ve finské nebo ruské sauně. Ta je umístěna v samostatném srubu s výhledem na řeku Kamenici. K zapůjčení je pétanque, frisbee, kroket i trekingové hole, přímo u hotelu je parádní dětské hřiště a v restauraci prima koutek na blbnutí.

Stylově zařízený pokoj a chutná polopenze

Těšit se můžete na útulný pokoj s LCD televizí a ledničkou s vlastní toaletou a koupelnou se sprchou nebo vanou.

Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor

Útulná restaurace s krbem a plápolajícím ohněm, dále akváriem vám nabídne to nejlepší z české a světové kuchyně. To vás čeká každé ráno, kdy si tu vychutnáte bufetovou snídani, i během večeří, které jsou rovněž bufetové nebo a la carte. Jídelní lístek se mění přibližně každé 2–3 dny a kuchař nabídku rád přizpůsobí i vegetariánům a těm, kteří drží zdravotní diety.

Naše PLUS! V ceně večeře je i nealkoholický nápoj a navíc tu budete mít nachystanou lahev sektu. Tak si připijte na prima pobyt!

Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor

Z Josefova Dolu je to kousek třeba na bobovku v Janově nad Nisou (4 km) nebo do Jablonce nad Nisou (8 km) a Liberce (11 km). Výlety za přírodními krásami tak můžete proložit i poznáváním okolních měst, návštěvou zoo nebo aquaparku.

​​​​Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor

TIP NA VÝLET! Vodní nádrž Josefův Důl

Přehrada Josefův Důl v Jizerských horách byla postavena na řece Kamenici v letech 1976 - 1982 jako zásobárna vody pro oblast Liberecka. Koupání je zde proto zakázáno, přesto patří nádrž k oblíbeným turistickým cílům. Dvě hráze poskytují skvělé podmínky pro cyklistiku a in-line bruslení, navíc si užijete i pěknou přírodu v okolí. Oblast je krásná i pro zimní procházku.

Pobyt v hotelu uprostřed Jizerských hor