otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    0
Letní dovolená v Luhačovicích

Letní dovolená v Luhačovicích

Příjezd k hotelu je jednoduchý a snadný, a to i v zimním období. Na příjezdové cestě od Luhačovic jsou informační panely a šipky červenožluté barvy. Vzdálenost hotelu VEGA od města je necelé 4 km, od centra Zlína asi 20 km. Pokoje jsou vybaveny koupelnou, samostatným WC, předsíní a balkonem. V ložnici je barevná televize se satelitním příjmem, klimatizace, telefon a chladnička. V koupelně je vana, sprchový kout a fén. 23 dvoulůžkových pokojů, ve kterých jsou 2 samostatná lůžka s možností jedné rozkládací přistýlky.


Hotel Vega

Venkovní bazén a volnočasové aktivity 

Za hotelem je pro Vás vybudován celonerezový venkovní bazén s infinity hranou. Bazén má rozměry 12x5m. U bazénu se nachází občerstvovací bufet, kde zaženete žízeň i potěšíte své chuťové pohárky. Samozřejmostí je převlékárna, sprchy a sociální zařízení. Pokud se tedy v letošním roce nechcete tlačit na přeplněných velkých koupalištích - bazén na Hotelu Vega je pro Vás to pravé ořechové. Průzračná voda, dokonalý výhled, nádherná příroda a vše potřebné na jednom místě – To je tip pro letošní klidné koupání.  
Venkovní areál nabízí prostor pro tyto aktivity: minigolf, tenis, basketbal, volejbal, cyklistika, pěší turistika, in-line bruslení.
 

Vega - bazén

bazén vega
tenis

DEPANDANCE - APARTMÁNOVÉ CHATY

V těsné blízkosti hotelu Vega vzniklo v roce 2022 dvanáct nových dřevěných apartmánových chat. Tyto chaty si Vás získají nejen svým vybavením a stylem, ale také jedinečným umístěním s kouzelným výhledem do okolní krajiny a na Luhačovickou přehradu.

Vega - chaty
kuchyn
loznice

V areálu apartmánových chat
se nachází dětské hřiště, velké množství zákoutí pro odpočinek a posezení, a v neposlední řadě
v hlavní sezóně také recepce a občerstvení s rozlehlou terasou, kde si také vychutnáte parádní výhled do širokého okolí.

Chaty - hřiště

Každá chata je jedinečná! Vzhledem k tomu, že samotný hotel nese název po jedné z nejznámějších a nejzářivějších hvězd. Každá chata nese v názvu jedno souhvězdí. A jelikož je jich 12, jedná se o souhvězdí zvěrokruhu. Chcete ubytování ve Lvu, Beranovi nebo Vás lákají Blíženci? :-).
Obrovskou výhodou je možnost čerpání hotelových služeb, které hotel nabízí. V ceně ubytování můžete využít vnitřního wellness a
v letních měsících (červenec - srpen) také venkovního bazénu. Stravovací služby je možné dokoupit přímo na hotelu ve formě snídaně (švédské stoly), polopenze (snídaně + večeře formou bufetu) a nebo plné penze (snídaně + oběd výběrem ze 2 MENU + večeře formou bufetu). Další možností je využít služeb občerstvení v areálu apartmánových chat.

 

Letní limit edice - sleva 25 % od 30. 6. 2023 do 1. 10. 2023

V ceně pobytu:
ubytování, snídaně formou bohatých švédských stolů, večeře podávaná formou bohatého bufetu – polévka, hlavní chody, saláty, dezerty, župan k zapůjčení a hotelové pantofle pro Vás na pokoji. V letních měsících vstup do hotelového venkovního bazénu po celou dobu pobytu. Parkoviště zdarma, WiFi připojení po celém hotelu a volný vstup do dětského koutku. Po celou dobu pobytu vstup do nově zrekonstruovaného hotelového wellness: vnitřní vyhřívaný bazén, whirlpool, saunová zóna – finská sauna, parní sauna, infrasauna, možnost využití ochlazovacího bazénku, zážitkové sprchy a odpočívárny, volný vstup do hotelového fitness.

vega

Tip na výlet!

ZOO LEŠNÁ + ZÁMEK
Zoologická zahrada Zlín, zvaná také jako ZOO Lešná, je zoologická zahrada vzdálená asi 25 kilometrů od Hotelu Vega. Zoo chová přes 200 druhů zvířat, z nichž mezi atraktivní patří například: sloni, nosorožci nebo rejnoci. Zvláštností Zoo je také přímý vstup do expozice pštrosů, Emu a klokanů. Součástí areálu je také zámek a botanická zahrada.

Lešná