otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Hotel Lázně Kostelec u Zlína

Hotel Lázně Kostelec u Zlína

Hotel Lázně Kostelec, nacházející se v malebném předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů, je ideálním místem pro relaxaci a léčbu. Tento resort nabízí unikátní možnosti pro odpočinek, rekreační sporty a léčebné procedury, které čerpají z historie sahající až do roku 1742.

Hotel Lázně Kostelec

Komfortní ubytování a luxusní služby

Hotel nabízí komfortní dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje s možností přistýlek a prostorné apartmány. Hosté si mohou vychutnat bohaté snídaně, polopenzi či plnou penzi s lahodnými pokrmy v hotelové restauraci, kde se také nachází terasa s výhledem do přírody. Nechybí ani kavárna s dětským koutkem a venkovní bazénový komplex.

Hotel Lázně Kostelec

Lázeňské procedury pro regeneraci těla i duše

Procedury v Lázních Kostelec jsou zaměřeny na léčbu bolestí kloubů, zad, revmatických chorob, atopického ekzému, lupénky a dalších potíží. K léčbě využíváme sirný pramen, který má vysoký obsah sirovodíku, spolu s přírodními produkty jako kokosový a skořicový olej či rozmarýnový extrakt.

Hotel Lázně Kostelec

Sirný pramen: Zázračné léčivé účinky

Lázně Kostelec jsou proslulé svým přírodním sirným pramenem, který je klíčovým prvkem při léčbě pohybového aparátu a kožních onemocnění. Sirovodík, obsažený v tomto prameni, je novodobým elixírem mládí, který pomáhá při artróze, revmatismu, lupénce a mnoha dalších zdravotních potížích. Léčba pomocí sirného pramene přináší nejen úlevu od bolesti, ale také regeneraci těla a mysli.

Hotel Lázně Kostelec

Golf, bazén a wellness

Hosté mohou využít venkovní bazénový komplex a relaxovat při sportovních aktivitách, jako je golf. Samozřejmostí je neplacené parkoviště a připojení k Wi-Fi, které zajišťuje pohodlný pobyt.

Hotel Lázně Kostelec

Užijte si kombinaci relaxace, přírody a ozdravných procedur v hotelu Lázně Kostelec. Objevte kouzlo sirovodíku a obnovte svou energii a zdraví!

Kam na výlet na Zlínsku?

Pokud plánujete pobyt v Lázních Kostelec u Zlína a přemýšlíte, kam vyrazit na výlet, přinášíme vám několik zajímavých tipů na kulturní, sportovní i poznávací aktivity. Jihovýchodní Morava nabízí bohatou historii, přírodní krásy i jedinečné zážitky.

Hotel Lázně Kostelec

ZOO a zámek Lešná (2 km)

Navštivte jednu z nejkrásnějších zoologických zahrad v České republice. ZOO Lešná byla založena v roce 1929 a dnes zaujímá 42 hektarů, kde najdete více než 220 druhů zvířat z celého světa. Zahrada je rozdělena do zoogeografických oblastí, což z ní dělá unikát. Nezapomeňte navštívit sloní expozici Karibuni nebo Zátoku rejnoků, kde můžete s těmito fascinujícími tvory interagovat.

Zřícenina hradu Lukov (4 km)

Hrad Lukov, jeden z nejvýznamnějších hradů jihovýchodní Moravy, pochází z 13. století. Projděte si zrekonstruované části tohoto historického hradu a užijte si krásné výhledy na okolní krajinu. Hrad byl kdysi královským majetkem a je dnes oblíbeným cílem turistů a milovníků historie.

Baťův kanál (18 km)

Vydejte se na plavbu po unikátním Baťově kanále, který je ideálním místem pro relaxaci i sportovní vyžití. Ať už preferujete cyklistiku podél kanálu nebo plavbu na výletní lodi, Baťův kanál nabízí jedinečné zážitky. Loď Morava poskytuje pohodlí, bar a možnost organizovaných plaveb s kulinářským programem nebo ochutnávkami vín.

Hotel Lázně Kostelec

Vizovice (15 km)

Město Vizovice, známé svým slivovicovým dědictvím a vizovickým pečivem, je skvělým cílem pro kulturní a gurmánské zážitky. Navštivte vizovický zámek s bohatou sbírkou obrazů a grafiky, nebo si pochutnejte na čokoládových specialitách v zámecké čokoládovně. Pro milovníky destilátů je zde prohlídka likérky Jelínek s možností ochutnávky.

Hrad Buchlov (38 km)

Hrad Buchlov, pocházející ze 13. století, nabízí nejen historický zážitek, ale také příjemný únik před letním horkem, jelikož se nachází v chladivém lese. Hrad sloužil k ochraně lesního bohatství chřibských kopců a dnes zde můžete navštívit muzeum s exotickými sbírkami. Nenechte si ujít ani kostel sv. Barbory na protějším kopci, který je spojen s historií hradu.

Vydejte se na cestu po krásách jihovýchodní Moravy a objevte zajímavé kulturní památky, přírodní skvosty a jedinečné zážitky, které tato oblast nabízí!