otevřít menu
Státy a oblasti
  • Česká Republika
    550
  • Slovensko
    191
  • Polsko
    2
  • Rakousko
    8
  • Maďarsko
    51
  • Slovinsko
    36
  • Chorvatsko
    6
  • Itálie
    2
  • Černá Hora
    1
  • Německo
    9
  • Moravskoslezský kraj
    0
Hotel Flora - Mariánské Lázně, wellness pobyty a relaxace

Hotel Flora - Mariánské Lázně, wellness pobyty a relaxace

Hotel Flora v Mariánských Lázních nabízí ideální prostředí pro relaxaci, wellness pobyty a léčebně-rehabilitační programy. Dopřejte si pobyt se snídaní nebo polopenzí, vyberte si z našich speciálních wellness balíčků s masáží a bazénem. Součástí všech pobytů je neomezený vstup do vyhřívaného vnitřního bazénu. Wellness balíčky navíc zahrnují luxusní masáž na vodním lůžku, která vás dokonale uvolní. Užijte si harmonii a klid v srdci Mariánských Lázní.

Hotel Flora v Mariánských Lázních

Pokud hledáte dokonalý únik z každodenního shonu a stresu, Hotel Flora v Mariánských Lázních je místem, které vám nabízí nezapomenutelný wellness zážitek. Naše specializace na wellness a léčebně-rehabilitační pobyty zaručuje, že zde naleznete přesně to, co vaše tělo i mysl potřebují k regeneraci.

Moderní ubytování s komfortem a stravou pro váš pohodlný pobyt

Ubytujte se v našich nově zrekonstruovaných jednolůžkových nebo dvoulůžkových pokojích, které nabízejí moderní vybavení pro maximální pohodlí. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou a toaletou, LCD televizí se satelitními programy a dalším vybavením, které zajistí, že se u nás budete cítit jako doma. Součástí pobytu je také možnost snídaně nebo polopenze, abyste si mohli vychutnat pohodlí a relaxaci bez starostí.

Hotel Flora v Mariánských Lázních

V rámci našeho pobytového programu máte na výběr mezi pobyty se snídaní nebo polopenzí, které jsou doplněny širokou nabídkou wellness služeb. Součástí každého pobytu je neomezený vstup do našeho vyhřívaného vnitřního bazénu, kde můžete plně relaxovat v příjemném prostředí. Pro ty, kteří hledají extra dávku uvolnění, nabízíme wellness balíčky s masáží na vodním lůžku, která vám poskytne dokonalou péči a regeneraci.

Relaxační zážitky v Hotelu Flora – Wellness a léčebné procedury pro vaše tělo i mysl

Součástí každého pobytu je neomezený přístup do vyhřívaného vnitřního bazénu, který vám zaručí příjemný odpočinek kdykoliv během dne. Pokud si zvolíte wellness balíček, můžete se těšit také na relaxační masáž na vodním lůžku, která dokonale uvolní vaše tělo.

Hotel Flora v Mariánských Lázních

Kromě toho máte možnost dopřát si za příplatek širokou nabídku léčebných procedur. Vyzkoušejte například parafínový zábal, parafango, podvodní nebo klasickou masáž, osvěžující perličkovou koupel, elektroléčbu, oxygenoterapii a mnoho dalších procedur navržených pro regeneraci a zlepšení vašeho zdravotního stavu. U nás najdete vše, co potřebujete pro dokonalý odpočinek a regeneraci.

Komplexní léčebné oddělení přímo v budově – Profesionální péče na dosah ruky

Přímo v budově hotelu najdete léčebné oddělení specializované na rehabilitační a léčebnou péči. Odborně vyškolený personál vám poskytne individuální fyzioterapii, fyzikální terapii a vodoléčbu, které jsou navrženy tak, aby podporovaly regeneraci a zlepšily vaše zdraví. Díky této profesionální péči, která je dostupná přímo na místě, budete mít veškeré rehabilitační procedury na dosah ruky během celého pobytu.

Hotel Flora v Mariánských Lázních

Mariánské Lázně jsou proslulé svými léčivými prameny a nádhernou přírodou. Při pobytu v našem hotelu budete mít možnost nejen odpočívat, ale i objevovat krásy tohoto malebného lázeňského města. Kombinace wellness, léčebných procedur a místního klidu je ideální pro každého, kdo touží po odpočinku a regeneraci.

Vyberte si z našich wellness balíčků a užijte si jedinečný pobyt v Hotelu Flora v Mariánských Lázních. Vaše tělo vám poděkuje!

Nezapomeňte si dopřát chvíli pro sebe a rezervovat si svůj relaxační pobyt ještě dnes.

 

Tipy na výlety v okolí Mariánských Lázní – Objevte přírodní i historické poklady

Zpívající fontána - Symbol Mariánských Lázní s Nezapomenutelnou Show

Zpívající fontána je jedním z ikonických symbolů Mariánských Lázní. Nachází se poblíž krásné novobarokní kolonády Maxima Gorkého a nedaleko od pramenů Karolinina a Rudolfova. Nechte se okouzlit tímto kouzelným představením - načepujte si minerální vodu do kalíšku a vyberte si ideální místo, odkud si vychutnáte nejen vizuální, ale i hudební zážitek.

Hotel Flora v Mariánských Lázních

Fontána nabízí hudební show každý den od 7:00, a to každou lichou hodinu. Ve večerních hodinách, konkrétně ve 21:00 a 22:00, se ke krásné hudbě přidává i fascinující barevné osvětlení, které dává celé fontáně novou dimenzi a dělá z ní nezapomenutelný zážitek pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Naučná stezka Geologický park Mariánské Lázně – Cesta za tajemstvím hornin

Prozkoumejte geologickou minulost Karlovarského kraje na příjemné procházce po Naučné stezce Geologického parku v Mariánských Lázních. Stezka začíná v lese nad budovou místního muzea a na více než 20 zastávkách vám představí rozmanité horniny ze zajímavých lokalit Slavkovského lesa, včetně některých vzácných nálezů.

Hotel Flora v Mariánských Lázních

Trasa vede svahem Mlýnského údolí, avšak je nenáročná a vhodná i pro rodiny s dětmi. Nejlepší čas na návštěvu parku je během lázeňské sezóny, kdy si po naučné procházce můžete užít také představení Zpívající fontány.

Mecséryho vyhlídka – Kouzelný výhled na Mariánské Lázně

Mecséryho vyhlídka je jedním z nejkrásnějších vyhlídkových míst v Mariánských Lázních. Nabízí úchvatný panoramatický pohled na celé lázeňské město a jeho okolní krajinu. Nachází se na vrcholku kopce nad městem a je ideálním cílem pro ty, kteří hledají klidné místo pro relaxaci a obdivování přírodních krás.

K vyhlídce se dostanete po příjemné procházce lesem, která je vhodná i pro méně zdatné turisty. Mecséryho vyhlídka je ideálním místem k odpočinku po dni stráveném prozkoumáváním lázní a jejich okolí. Nezapomeňte si s sebou vzít fotoaparát – výhled z tohoto místa vás nadchne!

Hotel Flora v Mariánských Lázních

Zámek Kynžvart

Jen 10 km od Mariánských Lázní se nachází impozantní zámek Kynžvart, kdysi letní sídlo kancléře Metternicha. Prohlídka zámku nabízí pohled do historie šlechty a krásnou zámeckou zahradu, ideální pro procházky.

Tyto tipy vám zajistí nezapomenutelné zážitky v okolí Mariánských Lázní, ať už máte rádi historii, přírodu nebo aktivní odpočinek.